Om oss

Guldsmed Stockholm

Om Oss

Högdalens Guldsmed grundades 1987 och butiken befinner sig i Högdalens centrum. Vi har alltid fokuserat på att erbjuda våra kunder en så bra service som möjligt och en hög kvalitet på vårt sortiment och de olika guldsmedsarbeten vi utför.

Få de senaste erbjudande

Ange din e-post för att få månatliga specialerbjudanden och bra erbjudanden!

Skapa ett smycke som håller i generationer

Välgjorda smycken som gått i flera generationer bär på en unik historia. Varför inte komma in till vår guldsmed och skapa en historia som börjar med dig och kommer gå i arv genom generationer. Din fantasi är det enda som sätter stopp för vad vi kan designa och tillverka åt dig. Kanske vill du att smycket ska återspegla vem du är, kanske vill du att smycket ska bära på en speciell historia. Oavsett anledning till varför du vill skapa ett smycke som kommer hålla i en evighet ser vi fram emot att hjälpa dig förverkliga det.

guldsmed i Stockholm, Högdalen

En erfaren guldsmed i Stockholm

Sedan 1987 har vår guldsmed funnits i hjärtat av Högdalen. Med nästan 40 års erfarenhet inom hantverket är vi ett tryggt val av guldsmed i Stockholm. Vi kombinerar en kontinuerlig utveckling av vår design med högsta möjliga kvalitet, vilket innebär att du hos oss finner smycken som är både vackra och unika – guldsmycken som du inte hittar någon annanstans.

När du handlar hos oss gör du en investering i varaktig skönhet och kvalitet. Vi sätter alltid våra kunders önskemål i fokus. Vår lyhördhet och förståelse gör att du kan känna dig trygg och väl omhändertagen hos oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta ditt nästa smycke. Välkommen till oss.

Reparation av smycken och klockor

Har du ett smycke eller en klocka som behöver lagas, eller vill du förnya dess design? Besök vår butik så får du hjälp med allt från snabba reparationer till omarbetning av ditt smycke enligt dina önskemål. Vi har stor erfarenhet av att utföra reparationer som många trodde var omöjliga. Så oavsett om det gäller en mindre justering eller en omfattande restaurering, kan du lita på att vi tar oss an utmaningen. Vi lyssnar alltid noggrant på våra kunders behov samt önskemål och strävar efter att överträffa dina förväntningar. Utöver vår expertis och personliga service erbjuder vi konkurrenskraftiga priser.

Guldsmed Stockholm – Smakfull design

Vi är här för att hjälpa dig förverkliga ditt drömsmycke. Oavsett om du har en tydlig vision eller en vag idé om vad du söker, kan vi guida dig genom hela designprocessen för att skapa det perfekta smycket. Våra kunder lämnar oss alltid mer än nöjda och med ett nytt smycke som överträffar deras förväntningar. Vi lyssnar noga på dina önskemål och kombinerar vår expertis, erfarenhet och konstnärliga ådra för att skapa ett smycke som du kommer att älska. För oss är ett smycke mer än ett kreativt skickligt arbete, det ska även vara av högsta kvalitet.

Värdera och sälj ditt guld i vår butik

Har du guld hemma som du aldrig tror du kommer ha användning för? Besök oss för en rättvis och säker värdering av dina guldföremål. Våra experter genomför värderingen direkt framför dig, med noggranna och pålitliga metoder. Våra vågar kontrolleras regelbundet av oberoende inspektörer för att garantera din trygghet och säkerhet. I dagsläget är guldpriserna på historiska toppar, så varför inte sälja ditt guld till oss och få betalt direkt efter försäljningen? Vi tar även emot tandguld, skrotguld, klockor och diamanter. Välkommen till vår guldsmed för en smidig, säker och generös försäljningsprocess.

Den perfekta gåvan

Letar du efter den perfekta gåvan men har ont om tid? Ingen fara – hos oss hittar du vad du söker. Vi erbjuder ett brett utbud av vackra och tidlösa smycken. Om du är ute i god tid, varför inte skapa något unikt? Du kan designa ditt eget smycke och vi hjälper dig genom hela processen, från idé till färdig present. Vi ser till att allt är klart i tid. Våra smycken kombinerar högsta kvalitet med elegant design, och vi erbjuder dem till mycket förmånliga priser. Välkommen till din guldsmed i Stockholm – där kvalitet och skönhet möts.

Guldsmeden som överträffar förväntningar

Välkommen till vår lättillgängliga butik i Högdalens Centrum. När du kliver in hos oss, möts du av en stämningsfull atmosfär där du kan koppla av i lugn och ro. Vår serviceinriktade personal tar sig tid att verkligen förstå dina önskemål och hjälper dig att förverkliga dem.

Vi är stolta över att ha hjälpt tusentals nöjda kunder genom åren med unika smycken i guld, silver, diamanter och andra högkvalitativa material. Vår skickliga kombination av material och smakfulla designval gör att vi kan skapa smycken som passar just dig. Det kombinerat med vår erfarenhet och expertis gör oss till det trygga valet av guldsmed.

Designa förlovningsring hos oss

En förlovningsring är en symbol för evig kärlek och ska hålla en livstid. Vi skapar ringar som utmärker sig med högsta kvalitet samt med enastående design som kan föras vidare genom generationer. Varje ring är ett mästerverk, noggrant utformad för att bli en tidlös skatt.

Har du redan en förlovningsring som inte känns helt rätt? Låt oss hjälpa dig att omvandla den till något perfekt. Oavsett om du vill modernisera en ärvd ring eller helt enkelt justera designen, kan du känna dig trygg i våra händer. Besök vår butik – inom kort har du den ideala förlovningsringen som speglar er unika kärlekshistoria.

Guldsmeden med yrkeskunskap och miljötänk

Med nästan fyrtio år av guldsmedsarbeten har vi gedigen erfarenhet och kunskap för att skapa rätt smycke för dig. Vi lyssnar på dig och gemensamt kommer vi fram till designen du drömt om. Du får godkänna ritningar och komma med synpunkter för att vi ska skapa exakt det du vill ha.

Utöver vår expertis inom hantverket arbetar vi aktivt inom ett hållbarhetsarbete, genom att tillverka smycken av högsta kvalitet som håller samt att vi använder oss av återvunnet guld i tillverkningsprocessen. Låt oss skapa ett smycke som speglar din personlighet och vårt gemensamma engagemang för kvalitet och hållbarhet.

Noggrann konsultation för det perfekta smycket

Innan designen och tillverkningen är klar av era smycken har vi en noggrann genomgång med er där vi diskuterar ädelstenar, material och motiv. Därefter får ni välja på ritningar vi skapat utifrån era önskemål och om de faller er i smaken börjar vi med smältningen av guld och tillverkning av ert smycke. Vi ser även till att ni får pröva er fram så att storlek och detaljer stämmer.

En anledning till att vår guldsmed har funnits i så pass många decennier är för att våra kunder trivs hos oss och för att våra tillverkade smycken överskrider förväntningarna. Vi ser fram emot att även du blir en nöjd kund hos oss. Varmt välkommen till Högdalens Guldsmed!